GARDEN ROOM CANVEY ISLAND

 

This beautiful garden room was created for a client that had specific requirements due to being in a wheelchair. The main target was obviously to create a seamless transition from the deck area to the studio without affecting the clients wheelchair wheels and accessibility of the room, as this was to be used as the clients new work from home area a swell as a hangout area this room would be getting a lot of use. The other requirement was to create a room that could fit into a rhombus style shape that was left over once the deck was installed. Neither of these requirements phased us at all and we where able to create a stunning room that not only fits perfectly into the space but gives the client their much needed easily accessed space to work from home.

 

Book a Site Survey

Garden Room Specification & Requirements

Building Size:

4.2M X 3.6M EXTERNAL  |  3.8M X 3.3M INTERNAL

The Spec:

  • Premium quality western red cedar to the front and left side
  • Boothbay blue cement board cladding to the rear and left side to blend with composite fence
  • Upvc sliding patio doors with zero threshold and two openining windows
  • Cat 6 data cable
  • Electrical connection to main consumer unit

Location:

Canvey Island

Ready To Start Begin Your Garden Building Project?


Book a Free Site Survey