GARDEN STUDIO

 

This bespoke garden room was designed to fit in between the boundaries and the existing garage. The brief was to create as much usable space as possible while following regulations, as the garden room would be a multifunctional space comprising of a work from home office, a hangout area for the children and also a space to house a turbo trainer for the clients bicycle.

 

Book a Site Survey

Garden Room Specification & Requirements

Building Size:

4M X 3.7M INTERNAL  |  4.376M X 4.076M EXTERNAL

The Spec:

  • Premium quality western red Cedar to front elevation
  • Thermowood to rear right and left elevations (to keep overall costs down)
  • 3m 3 pane high quality aluminium bifold doors with one small aluminium opening double glazed window both in anthracite grey inside and outside.
  • 600mm cedar canopy
  • 800mm full width composite deck in anthracite grey
  • Imperial design to front (pier each side of the doors)
  • Designer radiator with Bluetooth function

Location:

Colchester, Essex

Ready To Start Your Garden Building Project?


Book a Free Site Survey